PiLeJe Proteochoc 36 cps

Nou

60,72 lei

Cantitate

Proteochoc

Supliment alimentar

36 de capsule, ℮ 28,69 g

  

Ingrediente/cps: Porphyral HSP®* (extract hidroalcoolic 0,6-0,8 :1, in baza de glicerina, din alga Porphyra umbilicalis); capsula (gelatina din peste, glicerina); ulei din seminte de Limba-mielului/Borago officinalis; agent de ingrosare: ceara galbena de albine; emulsifiant: trigliceride cu catena medie. Poate contine urme de crustacee si moluste datorita prezentei algei Porphyra umbilicalis.

* Ingredient brevetat

Mod de utilizare: 1-4 capsule pe zi.

 

Produsul nu se recomanda femeilor insarcinate sau celor care alapteaza si persoanelor cu afectiuni neuro-psihice (schizofrenie, epilepsie). Produsul interactioneaza cu neuroleptice, antitrombotice.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui.

 

A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj

 

Producator: PiLeJe, Franta. Detinator notificare: SC Optima Derma Line, Str. Agricultori, Nr. 58-60, Sector 2, Bucuresti. Tel: 021.320.99.22, fax 021.327.09.12  

Notificare SNPMAPS NR. 7550/2013

   

Scrie o opinie

PiLeJe Proteochoc 36 cps

PiLeJe Proteochoc 36 cps