PiLeJe Lactibiane H-Py 42 gelule

Nou

Disponibilitate Acest produs nu mai exista pe stoc

63,36 lei

Lactibiane H-Py

Supliment alimentar

42 de capsule vegetale (1 blister cu 14 capsule albe si 2 blistere cu cate 14 capsule maro), ℮ 22.4 g

 

Lactibiane H-Py contribuie la mentinerea sanatatii membranelor mucoaselor si la functionarea normala a tranzitului intestinal.

Supliment alimentar cu extract de radacina de Lemn-dulce, proantocianidine oligomerice, Scortisoara si 2 tulpini microbiotice dozate la 10 miliarde ufc/capsula. Tulpinile de microbiotice continute, sunt depozitate si inregistrate in colectiile private ale Institutului Pasteur, Franta.

Ingrediente/capsula alba: amidon de porumb pregelatinizat (agent de incarcare), amestec de bacterii lactice (Lactobacillus plantarum LA 301,  Lactobacillus salivarius LA 302, in baza de amidon de porumb), hidroxipropilmetilceluloza (capsula), behenat de mono-, di-, si trigliceride de origine vegetala (agent de incarcare), stearat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu (antiaglomeranti).

Ingrediente capsula maro: extract uscat din scoarta de Scortisoara (Cinnamomum cassia), cu 8% OPC/proantocianidine oligomerice;  hidroxipropilmetilceluloza (capsula),  extract hidroalcoolic uscat 8:1 (in baza de maltodextrina) din radacini de Lemn-dulce Glycyrrhiza glabra/Glycyrrhiza uralensis, amidon de porumb pregelatinizat (agent de incarcare), stearat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu (antiaglomeranti).

Mod de utilizare: 1 capsula alba si 2 capsule maro pe zi. A se inghiti cu un pahar mare cu apa, inainte de masa.

 

Contraindicat persoanelor cu imunitate compromisa: SIDA, limfom, tratament indelungat cu corticosteroizi, dar si persoanele cu hipertensiune arteriala sau insuficienta renala.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui.

 

A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj

 

Producator: PiLeJe, Franta. Detinator notificare: SC Optima Derma Line, Str. Agricultori, Nr. 58-60, Sector 2, Bucuresti. Tel: 021.320.99.22, fax 021.327.09.12

Notificare SNPMAPS NR. AA6492/2013

Scrie o opinie

PiLeJe Lactibiane H-Py 42 gelule

PiLeJe Lactibiane H-Py 42 gelule