Isomar Spray nazal pt. nas si urechi, 100ml

Nou

Igiena zilnica a nasului si urechilor. Copii, adulţi.

28,50 lei

Cantitate

Isomar spray, solutie isotonica si fiziologica de apa de mare pentru igiena zilnica a nasului copiilor si adultilor, se recomanda si pentru igiena urechilor. Apa de mare este recoltata din zona Liguria de la 3.5 mile departe de tarm si de la 6 m adancime.

Compozitie: solutie isotonica si stabilizata de apa de mare suficient de mineralizata pentru 100ml, gaz propulsor inert Nitrogen.

Recomandari: in caz de raceala, tuse, bronsita, sinuzita, astm, alergii si pentru persoanele care lucreaza in spatii inchise mai ales in prezenta pulberilor si a inhalantilor toxici. Este indispensabil pentru persoanele care au suferit operaţii nazale si pentru persoanele care sforăie ( sforait acut sau cronic). Este in special recomandat in perioada vârstei pediatrice începând cu primul an pana la femeia însărcinata si in timpul perioadei de alăptare.

Isomar spray prin acţiunea caracteristica de fluidizare poate fi folosit zilnic pentru a creste umiditatea mucoasei nazale.

In cazul copiilor care nu-si pot sufla singuri nasul Isomar ajuta sa se păstreze curate marinele, in cazul adulţilor favorizează un drenaj mai bun al mucoasei nazale.

Isomar spray datorita acţiunii fiziologice este cel mai bun produs pentru utilizare frecventa si prelungita pentru copii si adulti. Poate fi folosit oricand chiar de mai multe ori pe zi.

Isomar spray cu cel de-al doilea tip de nebulizatoare este recomandat pentru curtarea si spălarea urechilor. Previne formarea dopurilor de ceara si staţionarea particulelor nedorite posibile cauzatoare de tulburări auditive.

Ajuta sa mentina conductul auditiv curat in cazul persoanelor cu aparate auditive ( prin nebulizare se previne existenta unei presiuni suplimentare la nivelul timpanului.

Utilizare: Nas – 1-2 pulverizari in fiecare narine timp de 2 secunde. Folositi Isomar spray in pozitie verticala pentru a o nebulizare optima a produsului, permitand obtinerea a 300 de nebulizari omogene.

Urechi – pulverizati 1 pana 2 ori .

Avertizari: Recipient sub presiune, se protejeaza de razele soarelui si nu se expune la o temperatura mai mare de 50°C. Nu perforati si nu aruncati in foc flaconul dupa utilizare, nu-l tineti la indemana copiilor.

Utilizati produsul exclusiv pentru recomandarile sale specifice.

Isomar este disponibil si in flaconase monodoze sterile, ce se pot reinchide si reutiliza, recomandat si pentru spalaturi oculare si aerosoli terapie, de asemenea flacoane spray no gas 30ml ( Isomar Baby).

Scrie o opinie

Isomar Spray nazal pt. nas si urechi, 100ml

Isomar Spray nazal pt. nas si urechi, 100ml

Igiena zilnica a nasului si urechilor. Copii, adulţi.

1 alte produse in aceeasi categorie:
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: