Rivadouce Barbati Gel de ras 150ml

Nou

Disponibilitate Acest produs nu mai exista pe stoc

36,00 lei

Rivadouce Barbati Gel de ras 150ml

Piele sensibila, fara parfum.

Testat pentru piele sensibila sub control dermatologic, fara parfum, confera  pielii un barbierit delicat: -Alfa bisabolol, calmant si protector, limiteaza riscul iritatiilor;- Glicerina hidratanta, lasa pielea supla si catifelata; -Ulei esential de  lavanda reduce  arsurile datorate aparatului de ras;

Utilizare: Agitati bine inainte de utilizare. Umeziti fata cu apa calduta, dupa care aplicati o cantitate mica de gel. Masati pana la obtinerea unei spume dense cremoase.

 

Precautii: recipient sub presiune, extrem de inflamabil. A se tine departe de orice flacara sau sursa de aprindere si scantei, caldura sau dispozitiv electric in functiune. Nu fumati in timpul utilizarii produsului. A nu se tine la indemana  sau vederea copiilor. A se proteja de razele solare si nu expuneti la temperaturi mai mari de 50°C.  Nu perforati, nu aruncati in foc chiar si dupa utilizare. Nu vaporizati in flacara sau asupra unui corp incandescent. Utilizati produsul doar  in incaperi bine aerisite. Aplicati prin apasari scurte fara pulverizari       prelungite. Nu utilizati produsul pentru alte scopuri decat cele destinate. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un specialist. Nu aplicati pe o piele lezata si iritata. Nu inhalati in mod intentionat. In caz de ingestie consultati imediat un medic si  aratati ambalajul sau eticheta. Nu respirati vaporii. Nu aruncati rezidurile la canalizare.

Scrie o opinie

Rivadouce Barbati Gel de ras 150ml

Rivadouce Barbati Gel de ras 150ml

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: