Rivadouce Barbati Spuma de ras 150ml

Nou

Disponibilitate Acest produs nu mai exista pe stoc

27,00 lei

Rivadouce Barbati Spuma de ras 150ml

Formula speciala pentru pielea sensibila si cea cu probleme. Contine un agent specific ce dezinfecteaza epiderma si combate cauzele iritatiilor. Activii emolienti si hidratanti inmoaie pielea si actioneaza in sinergie cu un agent filmogen pentru a facilita barbieritul.

Utilizare: agitati inainte de utilizare, aplicati o cantitatea de dimendiunea unei alune pe fata umezita. Incepeti barbieritul, apoi clatiti. Uscati fata fara a freca.

Precautii: recipient sub presiune, extrem de inflamabil. A se tine departe de orice flacara sau sursa de aprindere si scantei, caldura sau dispozitiv electric in functiune. Nu fumati in timpul utilizarii produsului. A nu se tine la indemana sau vederea copiilor. A se proteja de razele solare si nu expuneti la temperaturi mai mari de 50°C. Nu perforati, nu aruncati in foc chiar si dupa utilizare. Nu vaporizati in flacara sau asupra unui corp incandescent. Utilizati produsul doar in incaperi bine aerisite. Aplicati prin apasari scurte fara pulverizari prelungite. Nu utilizati produsul pentru alte scopuri decat cele destinate. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un specialist. Nu aplicati pe o piele lezata si iritata. Nu inhalati in mod intentionat. In caz de ingestie consultati imediat un medic si aratati ambalajul sau eticheta. Nu respirati vaporii. Nu aruncati rezidurile la canalizare.

Scrie o opinie

Rivadouce Barbati Spuma de ras 150ml

Rivadouce Barbati Spuma de ras 150ml