Branduri

 • Condiții pentru returnarea produselor cumparate


  Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea lor.

  Clientii magazinului online crisiafarm.ro pot returna, pe baza bonului fiscal, la sediul CrisiaFarm produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 30 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar produsele vor fi returnate in ambalajul original.

  Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR RETURNATE.

  crisiafarm.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor afisate pe site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.


  Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 • Returnarea produselor

  Acest articol nu se aplica medicamentelor prezentate pe site, care se pot comanda, plati si ridica doar de la sediul Farmaciei Crisia.

  De asemenea, politica de returnare nu se aplica precomenzilor care se ridica de la ghiseu. Produsele pentru aceste precomenzi sunt doar rezervate, clientul rezervandu-si dreptul sa le achite sau nu dupa ce le verifica conformitatea in momentul ridicarii precomenzii de la ghiseu.


  Conform OG 130/2000
  "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".


  Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor precomandate si platite prin site, sa notifice in scris SC Crisia Farm SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC Crisia Farm SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandata, daca acestea au fost achitate.


  Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art .10, litera C din O.G.130/2000) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid - hrana bebelusi (lapte, piureuri, sucuri,etc.) , produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu: pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere si sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, etc.)

  Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cand produselor sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul SC Crisia Farm SRL.


  Produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa nu fie purtate, folosite, uzate si trebuie sa fie returnate cu ambalajul intact/nedeteriorat!