L'Angelica Dolorelax plasturi cu efect cald, cu extracte vegetale x 5buc

Nou

Plasturi cu efect cald, cu extracte vegetale

22,00 lei

Plasturi de unica folosinta

Ajuta la reducerea eficienta a durerilor musculare si articulare din zona gatului, a umerilor, a spatelui.

Compozitie: tinctura de arnica, vit. E, tincture capsicum.

Recomandari: combinatia specifica de activi naturali ofera o eficienta reducere a durerii in cazul contracturilor musculare si durerilor articulare ducand la o relaxare musculara de lunga durata. Efectul cald dureaza timp de 6 ore din momentul aplicării plasturelui. Acesti plasturi sunt in mod deosebit eficienti in cazul răcelilor si contracturilor musculare.

Utilizare: Indepartati folia protectoare transparenta de pe plasture si aplicaţi pe zona dureroasa pe pielea curata, uscata si fara leziuni. Apăsaţi lejer cu palma pana cand plasturele adera complet de piele. Aplicati cate un plasture pe fiecare zona afectata. Indepartati plasturele dupa 6 ore si daca este necesar reaplicati unul nou.

Avertizari si contraindicatii: Nu aplicati plasturele pe rani, eczeme, piele cu roseata, mucoase, fata sau in apropierea ochilor. Indepartati plasturele cu minim o ora inainte de dus sau baie si aplicati unul nou dupa minim 30 minute. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folositi dupa data de expirare. Nu refolositi plasturii utilizati. Plasturii pot fi aruncati ca deseuri obisnuite.

Persoanele cu pielea sensibila, alergica trebuie sa aplice o fasie pe partea interna a cotului pentru a se asigura ca produsul este bine tolerat. In cazul in care apar iritatii sau mancarimi se intrerupe utilizarea si se consulta un specialist.

Scrie o opinie

L'Angelica Dolorelax plasturi cu efect cald, cu extracte vegetale x 5buc

L'Angelica Dolorelax plasturi cu efect cald, cu extracte vegetale x 5buc

Plasturi cu efect cald, cu extracte vegetale

1 alte produse in aceeasi categorie: