PiLeJe Multibiane 30 gelule

Nou

34,32 lei

Cantitate

Multibiane
Supliment alimentar ce contine 11 vitamine si 5 minerale.

30 de capsule vegetale a cate 586 mg, ℮ 17 g

 

Proprietati: Contribuie la completarea necesarului de vitamine si minerale al adultilor.

 

Ingrediente: extract (suport: maltodextrina; 25% vitamina C) din fructe de acerola (Malpighia glabra), oxid de magneziu marin* capsula (hipromeloza, dioxid de titan), sulfat de zinc*, sulfat de fier*, sulfat de cupru*, sulfat de mangan*, beta-caroten 20% (suport: amidon modificat, amidon de porumb, sirop de glucoza, ascorbat de sodiu, DL-alfa tocoferol), nicotinamida, succinat acid de D-alfa tocoferil, agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal, hodrolizat de proteine de Orez (Oryza sativa), D-pantotenat de calciu, cianocobalamina 0.1% (baza: maltodextrina, acid citric, citrat de sodiu), clorhidrat de piridoxina, monotitrat de tiamina, riboflavina, acid folic, D-biotina (*in amestec cu hidrolizat de proteine de orez/Oryza sativa).

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi. Cutia contine doza necesara pentru 15-30 zile.

 

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul datei inscrise pe ambalaj.

 

Producator: PiLeJe, Franta. Detinator notificare: SC Optima Derma Line, Str. Agricultori, Nr. 58-60, Sector 2, Bucuresti. Tel: 021.320.99.22, fax 021.327.09.12  

Notificare SNPMAPS NR. AA 7080

 

 

Scrie o opinie

PiLeJe Multibiane 30 gelule

PiLeJe Multibiane 30 gelule